På egen hånd har han klart å ta musikken sin fra gutterommet til landsdekkende radio og lister på Spotify, og i sommer sto han på samme scene som Astrid S, Isah og Dutty Dior under Stavernfestivalen. Nå har Oscar A signert avtale med Omnia Sounds, og håper det vil føre til at musikken hans når ut til enda flere.

Til tross for at han bare er tjue år, er Oscar A svært bevisst når han jobber med musikken sin. Gjennom låter med reflekterte tekster og fengende musikk, har han vist at han er en artist med stort potensiale. Derfor er det ingen hemmelighet at teamet i Omnia Sounds er veldig begeistret for å kunne jobbe med og bidra til at han utvikler seg videre. 

 “Samarbeidet er veldig bra, og jeg har veldig stor kreativ frihet når det gjelder låtene som gis ut. Mine ideer til promotering, for eksempel når jeg skal lage musikkvideo til en låt, blir også godt ivaretatt”, sier artisten fornøyd, og legger til; “Det å ha Omnia Sounds i ryggen er utrolig kult. Det er givende å ha et selskap som ønsker å satse på meg og vil hjelpe meg i min karriere. Med et proft apparat i ryggen håper jeg at karrieren min kan bli tatt til neste steg, og at jeg når ut til enda flere lyttere som kan relatere til mine tekster”.