Artist

OSCAR A

Oscar A er en 20 år gammel artist fra Tønsberg / Kristiansand. Han skriver og produserer de fleste låtene selv, i tillegg til å rappe og synge.

OM OSCAR A

Tekstene hans er dype og reflekterte med et innhold som varierer rundt personlige relasjoner, følelser og menneskelige verdier. Musikalsk sett kan musikken plasseres i et landskap mellom hiphop, pop og moderne R&B. Til tross for sin unge alder har han allerede lagt bak seg over hundre spillejobber. Blant disse finner man Stavernfestivalens livestream 2020, samt oppvarming for Cezinando og Gatas Parlament.

I juni 2019 fikk musikkvideoen til «Nada» se dagens lys med en videopremiere og et intervju hos 730.no. Balladen med Harriet, «Mer enn vi trodde», ble listet på NRK P3 i hele seks uker, og noen måneder senere ble «Kunstig» listet hos NRK P1. Låten har nå ligget hele 16 uker i strekk på P1-lista!

Flere av låtene hans har også blitt listet på Spotify-lister som «New Music Friday Norway», «Ny Pop» og «Norsk Rap».

Oscar produserer også låter for andre artister. Blant de han har jobbet med er Maria Petra, som er aktuell i The Voice på TV2 i 2021, med blant annet låten Lonely.